Am un contract pe un spatiu com. intrun centru comercial destul de mare.Pozitia spatiului pe care-l detin este una destul de buna.Problema a aparut cand s-au hotarat sa modifice acest centru comercial,cerand atat mie cat si la aproape jumatate din cei care detin spatii sa ne mute in altele goale care nu figureaza nici ca dimensiuni nici ca pozitie cu cele care le detinem in acest moment.In contract nu se regaseste acest lucru.Contractul este semnat pe un an din care au trecut doar 3 luni.Sant amenintat ca imi va pune sechestru pe acest spatiu inclusiv pe marfa daca nu sant de acord sa ma mut in altul pana maine.Precizez ca proiectul acesta l-au conceput acum 4zile.Dupa cate stiu este un abuz din partea lor si nu ar avea nici un drept sa ma mute dintr-un spatiu in altul fara acordul meu.Va rog sa ma sfatuiti in aceasta privinta
trebuie sa studiati temeinic clauzele contractuale.daca va considerati lezat in drepturile stabilite in el si daca nu sunt prevazute clauze unilaterale, aveti dreptul sa va opuneti prin promovarea unei ordonanate presedentiale.
oricum suntei in masura sa solicitati daune pentru cele intamplate, dat fiind ca va afecteaza vadul de clienti(principalul motiv pentru care ati incheiat in fond si fapt contractul de locatiune).oricum sa faceti rapid o adresa in scris catre conducerea mall-ului.pe urma ar fi bine sa contactati un avocat.
Nu este specificat nimic privind mutarea dintrun spatiu in altul in contract.Mai mult de atat in contract se specifica ca orice notificare se va trimite in scris,cea ce ei nu au facut.Ne-au pus pe noi sa facem o cerere de relocare sau in celalat caz de reziliere a contractului.La inceputul contractului am depus si o garantie in valoarea a 2 chirii lunare.
va sugerez sa nu faceti greseala sa fiti de acord cu respectiva relocare sau reziliere.este un abuz cras din partea lor.nu au decat sa isi amane modificarile interioare dupa expirarea contractului.se poate face o relocare doar in caz de forta majora, dar din cate ati expus, nu este cazul de asa ceva.eventual solicitati despagubiri pentru aceste aspecte survenite.si negociati o suma frumusica.aveti acest drept legal;uzati de el la maxim.
avocat zagrean
99% din cei care detin spatii ca si mine au depus cereri ori de reziliere ori de relocatie.Marea majoritate au primit cheile pentru spatiile noi iar in momentul de fata cred ca sant singurul care nu adepus una din cereri.Problema este ca oricum se vor apuca sa darame aceste spatii si se va face mult praf si atunci nu stiu in ce conditii se va mai putea sta la vanzare.Au incercat sa ma intimideze spunand ca oricum nu am sanse sa ma opun pentru ca va veni o armata de avocati si vor gasi o cale pentru a fi ca ei,adica imi vor pune sechestru pe marfa si in acelasi timp vor rezilia contractul
Reziliere contract
gent
Am inchiriat un stand intr-un centru comercial pe o perioada de un an. Dupa trei luni, propietarii au daramat aproape jumatate dintre aceste spatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)