Buna ziua, ma numesc Bogdan, am 22 de ani si am o problema mai delicata.
In ziua care am implinit varsta de 18 ani mi-a fost sistata pensia alimentara din motive necunoscute pana acum, tin sa precizez ca pe vremea aceea ma aflam in Italia, unde mi-am continuat neintrerupt studiile si anume liceul timp de 1 an. Urmatorul an m-am intors in tara datorita unor probleme personale, continuand studiile si aici pe toata aceasta perioada si ulterior acesteia pensia mea de intretinere a fost intrerupta, am terminat studiile si acum sunt inscris la o facultate. Am citit in unele post-uri de pe forumul dumneavoastra ca legal pana la implinirea varstei de 25 de ani, sunt indreptatit de legislatia in vigoare sa primesc veniturile acestea lunare.
Ce sansa as avea in instanta si care ar fi procedurile care ar trebuii sa le urmez pentru am recupera pensia si sa cer si o marire de pensie.
Tin sa precizez ca tatal meu a fost Comandant de unitate militara in Timisoara, dar s-a pensionat pe caz de "boala", are inca 2 copii minori, care ar fi cuantumul care imi revine si cum as putea afla ce venituri are el in acest moment.
Problema este ca eu sunt in piatra neamt, iar el este in timisoara. deci imi este peste mana mult sa ajung pana acolo, m-ar interesa sa pot face ceva de la distanta. As avea o adresa a unei locatii unde a avut o firma. Acel detaliu m-ar putea ajuta?
Mergeti pe prima varianta.
Depuneti cererea de chemare in judecata in Piatra Neamt, iar instanta va face adresa oficiala pentru aflarea adresei paratului la Timisoara.
Evident, puteti indica si sediul respectivei firme a tatalui dvs., la momentul depunerii actiunii, pentru a fi citat acolo.