avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva aferent taxa participare licitatie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva aferent taxa participare licitatie

La noi la unitate se tin licitatii.As vrea sa stiu daca este gresit ca noi taiem chitanta la taxa de participare ,dar conform chitantei suma o impartim in venit si tva.Deci nu se taie factura.Si daca a-ti putea sa-mi spuneti unde as gasi o legislatie in sensul asta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriella1065 , utilizator 09:27, 28 Martie 2011
Din cate stiu eu aceste taxe de participare la licitatie sunt restituite dupa incheierea licitatiei ele reprezentand o garantie pentru participarea la licitatie . Sincer nu vad rostul deducerii acelui TVA . In plus stiu ca exercitarea dreptului de deducere al taxei pe valoarea adaugata este conditionat de existenta exemplarului original al facturii , ori d-voastra nu emiteti factura . #-o
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
gabriella1065, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte tva crinarav crinarav Buna ziua, va rog sa-mi spune-ti ce acte trebuiesc si unde se depun pentru o societate (din Bucuresti) care trebuie sa se inregistreze ca platitor de tva. Va ... (vezi toată discuția)
Facturi originale pierdute cris2279 cris2279 Buna ziua, De curand am avut controlul pentru recuperare TVA:din suma solicitata la decont ni s-a oprit o anumita suma care nu se justifica intrucat in ... (vezi toată discuția)
Tva utilitati JENIFER JENIFER Firma noastra isi desfasoara activitatea intr-un sediu inchiriat de la o persoana fizica.In ctr de inchiriere este stipulat ca utilitatile le va plati ... (vezi toată discuția)