avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

ce se mai poate face daca angajatorul a primit o somatie de infiintare a unei popriri pe salariu a unui angajat?mentionez ca angajatul nu are bunuri pe numele sau . executarea silita poate incepe si asupra salariului sotiei angajatului?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:45, 28 Martie 2011
stavar a scris:

ce se mai poate face daca angajatorul a primit o somatie de infiintare a unei popriri pe salariu a unui angajat?mentionez ca angajatul nu are bunuri pe numele sau . executarea silita poate incepe si asupra salariului sotiei angajatului?

Nu.Daca titlul executoriu este pe numele unui sot, celalalt sot nu are nici o legatura cu "obligatia" cuprinsa in acel titlu executoriu.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare tardiva geo-vem geo-vem Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)
Poprire salariu ovidana ovidana Am primit o adresa de la un executor bancar prin care imi solicita poprirea salariului unui angajat, in baza unui contract de credit. In urma discutiilor avute ... (vezi toată discuția)
Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)