avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT CU PARTENER EXTERN
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT CU PARTENER EXTERN

Buna ziua,
As dori sa deschid un proces pentru recuperarea unei sume de bani provenita dintr-un contract incheiat cu un partener din Italia cea avut ca scop confectionarea unei tamplarii PVC pe care am exportat-o in Italia.Mi-a platit avansul iar restul de bani respectiv 700 Euro nu si as dori sa stiu carei instante ma adresez pentru a recupera acesti bani.
Nu este stabilit in contract instanta competenta iar contractul a fost semnat in Romania iar banii platiti din contul firmei din Italia catre firma mea din Romania.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: louisa , utilizator 11:50, 28 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta louisa louisa Buna ziua, Anul trecut am incheiat cu o firma din Italia un contract pentru o tamplarie PVC pe care am confectionat-o si am exportat-o catre Italia. Inaintea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract prestari servicii danat2905 danat2905 Buna ziua. Am incheiat in calitate de persoana fizica un contract cu o firma pentru executarea si montarea unor ferestre cu geam termopan, in data de ... (vezi toată discuția)