avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie garaj in apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie garaj in apartament

Am cumparat anul trecut un garaj si as dori sa i-i schimb destinatia in apartament deoarece locuiesc in el.Ce pasi ar trebui sa urmez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionutanca , utilizator 15:49, 9 Iulie 2012
BELLINDAX76 a scris:

Multumesc inca odata pentru raspuns ,o sa va anunt cum se va rezolva problema!
O zi buna!



BELINDAX76 - ai rezolvat ceva cu schimbatul destunatiei din garaj in apartament ? Daca da, ce pasi ai urmat ? Daca nu, ce dificultati ai intampinat ?
Intreb pentru ca si eu ma confrunt cu aceiasi problema. Vreau sa schimb destinatia din garaj in spatiu locuibil.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire garaj tranformat in locuinta popescu simona popescu simona Buna ziua! am urmatoarea speta: In urma cu ceva ani s-a construit un garaj pentru care s-a obtinut AC conform legii. Intre timp garajul a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Modificare statut constructie din nerezidential in rezidential asfalttango asfalttango Buna ziua, Am intrat in posesia unei cladiri de appx 100m2 care a apartinut tatalui meu (care a decedat) ,cladire cu caracter nerezidential si ca si ... (vezi toată discuția)