avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat medico_legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat medico_legal

mama mea a fost lovita de catre un vecin. la medic i s-a scris pe certificat ca necesita 1-2 zile ingrijiri med si ca este in soc post traumatic. ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: Stefan91 , utilizator 20:00, 28 Martie 2011
Sa faca o plangere la sectia de politia in raza careia domiciliaza mama dv.
Fapta de lovire se pedepseste cu amenda sau cu inchisoare, intre o luna si 3 luni.
sfatul meu este sa faca plangere la politie pentru lovire sau alte violente,in maxim 6 luni puteti ajunge la o intelegere cu vecinul si sa retrageti plagerea.in caz contrar va judecati in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente alinar_popescu alinar_popescu Buna ziua, Tatal meu a fost victima unei agresiuni fizice. Nu a ripostat sau provocat agresorul, care si-a recunoscut fapta la politie. Tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Cuantum daune morale si materiale Andrei211 Andrei211 Buna ziua :) Am am si eu o intrebare cu privire la o plangere pentru loviri si alte violente agresor minor cu putin inainte de 18 ani , 8-9 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
..lovire... alex83 alex83 buna seara..tata socru a avut o altercatie cu un vecin din sat(ia dat 2 palme peste fata).acesta a depus plangere la polite din care reies ... (vezi toată discuția)