avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... imi trebuie aprobare daca doresc sa scot doar 2 mese ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

imi trebuie aprobare daca doresc sa scot doar 2 mese pe trotuar in fata barului?

as dori sa stiu daca imi trebuie aprobare daca vreau sa scot in fata barului pe trotuar doar 2 mese.la iesirea din locatie am doua trepte:una mica iar a doua este mai mare si as dori sa fac un fel de podium din lemn pe care sa scot doar 2 mese.adica podiumul il fac pe trepte,doar f.putin ma extind,circa 50 cm in lungimea treptelor.as dori sa stiu daca imi trebuie aprobare si daca da de unde?
Cel mai recent răspuns: dinuv , utilizator 17:03, 28 Martie 2011
Da, va trebuie.
multumesc.si daca sunteti amabila unde anume trebuie sa merg pentru a.mi lua aprobarile necesare si ce acte trebuiesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Extindere pergola DOINABOICEA DOINABOICEA Buna ziua. In primul rand as dori sa imi cer scuze daca nu ma incadrez cu intrebarea pe acest site de specialitate. Locuiesc la bloc, iar in fata scarii de la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier alinaljn alinaljn Buna seara ,am o nelamurire si as dori un ajutor .In data de 4 mai anul curent am avut o tamponare usoara si suna cam asa ; eram parcat pe marginea unui ... (vezi toată discuția)