avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Va rog un raspuns la o situatie limita
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Va rog un raspuns la o situatie limita

Cu toata seriozitatea va rog sa-mi dati un sfat ( o solutie) la o situatie limita in care ma aflu : Din ianuarie 2011 nici somera nu mai sunt ( am facut cu efort depunerea de dosar ca neindemnizat), am 46 de ani si nimeni nu mai angajeaza femei la aceasta varsta. ( am incercat cred ca in sute de locuri), nu am cunostinte si mai nou nici parinti(ultimul din familie tatal meu s-a stins din viata), am doi copii minori inca pe care trebuie sa-i intretin, si nu in ultimul rand mai am datorii la trei banci ( sumele restante la toate trei insumeaza4600 Ron). Nu am proprietati si nici bunuri pe care sa le vand. Cum trebuie procedat sa ma declar in insolventa ? Alta solutie nu mai am. Firmele de recuperare ma dispera cu presiunile. Va rog mult daca stiti vreun raspuns sa mi-l dati.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:19, 28 Martie 2011
printr-o cerere la tribunal ceri intrarea in insolventa
george141414 a scris:

printr-o cerere la tribunal ceri intrarea in insolventa


Legea insolventei persoanelor fizice, inca nu exista.A existat un proiect care insa a fost respins de senat in data de 26-04-2010(nr. voturi: DA= 11 NU=48 AB=3)- sursa www.senat.ro

Daca dvs. aveti noutati, poate ne spuneti si noua actul normativ...
deocamdata nu au ce sa execute silit, nu disperati.
daca parintii au lasat ceva bunuri in urma, nu e momentul sa dezbateti succesiunea dupa dansii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o firma cu datorii la stat lumidih lumidih Am o firma cu datorii la stat și nu știu cum sa procedez. Datoria este mare datorită dobânzilor. Am mai făcut un împrumut la banca acum 3 ani ... (vezi toată discuția)
Declarare faliment firma inactiva andreea_in andreea_in Buna ziua. Problema este urmatoarea: Firma la care sunt administratori sotul si socrul meu nu mai are activitate din octombrie 2012. Teoretic, la incetarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la un membru al asociatiei, persoana juridica aflata in insolventa alinbara alinbara Buna seara! Un membru al asociatiei de propietari as fost dat in judecata pentru recuperarea restantelor la intretinere. Membrul este persoana juridica, ... (vezi toată discuția)