avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

sintem 3 frati eu sora si parintii am emigrat .fratele cel mic a ramas in casa inca 10 ani .De 6 ani a emigrat si el casa raminind a nimanui .
eu am platit restanele ramase in urma fratelui meu(lumina.gazul impozitul la casa restantele fiind de 3ani)platesc si la ora actuala
tata a murit mama are Alziamer vreu sa fac succesiune corect adica sa impartim egal
intrebare
pot sau cum pot sa-mi recuperez banii care-i cheltui cu intretinrea casei?
Cel mai recent răspuns: ContSters200284 , utilizator 22:04, 28 Martie 2011
Pastrati chitantele de plata si puteti recupera partea aferenta celorlalti mostenitori dupa impartirea mostenirii. Le puteti recupera pe cale amiabila sau puteti inainta o actiune in instanta pentru acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire ani.nastase ani.nastase mama mea a plecat in anul 1994 la tara sa aibe grija de mama ei si dupa decesul mamei ei de fratele ei.impozitul pe pamint si casa le-a platit mama in ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa VBejenariu VBejenariu Buna ziua! Parintii mei au decedat in urma cu 10 ani,noi suntem 5frati,nu am facut inca succesiunea casei.Am vrea sa facem succesiunea si intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)