avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... master fara facultate in domeniul respectiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

master fara facultate in domeniul respectiv

Problema mea este urmatoarea: am absolvit un liceu de muzica dupa care facultatea de stiinte politice,in prezent sunt masterant in anul 1 la facultatea de muzica si ma intereseaza daca acest master are valoare de studii superioare in cazul unei angajari pe un post care cere studii superioare in muzica.

Tot ce e peste cei 4 ani de studii superioare... nu prea conteaza. Asa cum e pusa intrebarea. In ipoteza necesitatii dovedirii incadrarii nivelului de competente profesionale... poate.
Deci cam nu are valoare masteratul decat in CV. Iar in CV e foarte bun. Cum va foloseste angajatorul ca forta de munca e treaba businessului lui - ca va accepta si are nevoie mare!!!. de oameni "cat" mai calificati intr-unn business in care nimeni nu poate sa ii spuna pe cine sa foloseasca: - pe cineva cu/fara masterat, cufara studiisuperioare. dar cu masterat. Indiferent de asta veti da un test la orice angajare si testul acela e proba de angajare +/- masterat. E un "avantaj", un as. Oare? Poate in strainatate...
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
important - aspectul incadrarilor calificarilor profesionale

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultateade 4 ani la zi nu se considera studii superioare ci studii de scurta durata??? cocuta1973 cocuta1973 buna ziua, am terminat o facultate particulara cu durata de 4 ani, la zi, si actualmente sunt economist. Astazi mi s-a adus la cunostiinta ca in curand daca ... (vezi toată discuția)
Titlul de inginer doar cu masterat? JustAsking JustAsking Bună ziua! Pot avea titlul de inginer dacă mă înscriu doar la un masterat în acest domeniu, fără să fac și cei 4 ani de licență? Menționez că am ... (vezi toată discuția)
Probleme sistemul bologna gabilx gabilx Stie cineva in ce lege scrie ca licentiatii ciclului I de studii universitare(cei care au terminat facultatea cu 3 ani), potrivit sistemului de la bologna, nu ... (vezi toată discuția)