avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere reconventionala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere reconventionala

Buna ziua!
In cazul unui proces de divort, ce trebuie sa contina cererea reconventionala,mai exact cum ar trebui formulata si daca trebuie adse probe la momentul depunerii cererii.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:05, 29 Martie 2011
Da stiu, dar din pacate nu dispun de banii necesari pt. un avocat.Tot respectul pentru aceasta breasla, dar as vrea ca banii pe care ar trebuii sa ii platesc pentru un avocat sa-i folosesc pentru copii.Daca as dispune de bani suficienti normal ca nu as mai scrie pe forum si as apela la un avocat, dar din pacate sunt nevoit sa incerc sa ma descurc asa.
Va multumesc.
Banii pt avocat ii veti putea, probabil, folosi pt copii prin plata pensiei alimentare.
Cu tot respectul pt parinti, ar putea sa faca un efort in interesul copiiilor lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe gross405 gross405 Buna ziua se mai pot aduce dovezi daca nu au fost mentionate in cererea reconventionala? (vezi toată discuția)
Neacceptare divort Atrisjis Atrisjis Buna ziua Sotia a demarat procedura de divort. Motivele invocate sunt insulte, scandaluri, lipsa respect fata de socri. Motivul real este delapidarea unei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)