avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plingeri mincinoase
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plingeri mincinoase

S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez.
Cum ma pot eu apara in situatia in care martorii mint privind actiunile mele?
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 14:01, 31 Martie 2011
Ce bine ar fi sa se rezolve asa de usor... Injurat de mama de niste panarame eu mai pot sta cu ele la discutii si concilieri? Chiar credeti ca ele au cuvint si vor face ce le propun eu sau altcineva? Am mari dubii odata ce ele de la inceput au fost extrem de agresive, eu am vorbit civilizat si tot degeaba.
Multumesc mult pentru sfaturi, aveti mare mare dreptate insa din pacate eu sunt acum foarte confuz si chiar nu mai stiu ce sa fac, incotro s-o mai apuc.
Sfatul meu este sa stati linistit o vreme, sa incercati sa va detasati, oarecum, de probleme, apoi veti gasi si solutia.Si urmati sfatul lui Adriantapu. Din cate vad toata situatia asta arata mai mult de genul : " ma reclami, te reclam" si nu este bine.
La plangeri nu se plateste taxa de timbru, iar organele judiciare sunt obligate sa cerceteze, asa cum este la 112, cand un bolnav inchipuit cheama salvarea de 20 ori intr-o zi.

Vorbiti si cu agentul sau ofiterul ce se ocupa de instrumentarea acestor plangeri, mai lasati si de la dv si sa stiti ca asa cum sunt : panarame, fufe, etc...sunt oameni, ca si dv (si ei pot sa zica de dv atatea, asa cum ziceti si dv ), puteti sa ajungeti la o intelegere, sa discutati pasnic, omul zice multe la nervi, la suparare.

Nu spun ca nu aveti dreptate, poate au si ei dreptatea lor, acum depinde cine a inceput.
Da, mersi de sfaturi dar nu ma intelegeti deloc.
Nu e vorba de nervi aici ci de un mod de viata in coproprietate. Dumnealor vor sa-si impuna legea proprie si recurg la forta pentru asta. Sunt ani d zile de asemenea comportamente, nu se vor schimba din bun simt pentru ca nu au asa ceva, tocmai de aceea nu vad alta solutie decit ca cei in drept sa intervina.
M-ati inteles gresit, nu e vorba de o cearta intre vecini ci de ceva mai grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa andrea_93 andrea_93 Ce se poate intampla daca o persoana este acuzata de viol, iar partea vatamata vrea sa-si retraga plangerea, dosarul se afla inca la politia locala. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)