avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Sunt nascuta in data de 27 ianuarie 1956 (femeie), am 31 ani lucrati. As dori sa stiu cand pot sa imi depun dosar pentru pensie anticipata partial?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:02, 29 Martie 2011
Puteti sa va depuneti dosarul pentru pensie anticipata partial,incepand cu 27/05 2011(55 ani si 4 luni)daca in cei 31 de ani(de stagiu) nu aveti stagiu asimilat.Conditia de stagiu este de 30 de ani si 4 luni,fara stagiu asimilat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate beneficia mama de pensie? kat78 kat78 as dorii si eu un raspuns la o intrebare mama este nascuta in anul 1955 .10 .11 ar putea sa iasa la pensie (cerere)?ce vechime ar trebui sa aiva ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie buiavasi buiavasi buna dimineata! o femeie nascuta in nov.1956 si cu un stagiu de cotizare de 31 ani si 2 luni in ce conditii se poate pensiona, anticipat fara penalizare sau la ... (vezi toată discuția)
Poate depune cerere pentru a beneficia de pensie anticipata? fcostea fcostea Buna ziua, Puteti sa-mi confirmati va rog, daca o persoana in varsta de 55 ani (in iunie 2011) poate depune dosarul de pensie pentru pensionare ... (vezi toată discuția)