avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somajul
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somajul

am lucrat 1 an si 6 luni intr-o tara europeana,pot primi somaj daca da unde si ce acte mi-ar trebui MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: rebeca macovei , utilizator 12:11, 29 Martie 2011
Puteti primi somaj in tara in care ati lucrat si ati platit asigurarile sociale, de somaj, etc. Si daca societatea la care ati lucrat acolo v-a disponibilizat, trebuia sa va intocmeasca dosarul cu actele necesare, pt. ca trebuie sa faceti dovada ca dansii s-au lipsit de serviciile dvs. si nu ati plecat de buna voie.
In Romania puteti beneficia de somaj, pt. lunile lucrate in alta tara, doar daca ati fost detasat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu contract in italia - beneficiez de ajutor social acolo sau trebuie sa platesc contributiile in tara? diodora63 diodora63 Lucrez în Italia,sânt rezidentă si am un contract de munca pe perioadă nedeterminată de 25 de ore pe săptamână.Prima întrebare: după 7 luni de lucru ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la somaj in franta cicor cicor As dori sa stiu , daca se poate, ce documente sunt necesare pentru inscrierea la Pole Emploi , pentru prima data , in cautarea unui loc de munca.Documentele se ... (vezi toată discuția)
Probleme somaj iulian99 iulian99 buna ziua.numele meu este iulian si va rog sa ma ajutati cu un sfat.am lucrat 20 de ani la tmk resita,in luna mai a.c. s-au facut disponibilizari si am fost ... (vezi toată discuția)