avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate daca un salariat a facut fac. la zi si tu stii ca a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

daca un salariat a facut fac. la zi si tu stii ca a fost prezent si la serviciu, ce poti face?

.........................
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
Edbah, utilizator
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 11:26, 31 Martie 2011
Prezenta la cursuri nu este obligatorie, doar cea la seminarii sau laboratoare de specialitate. Absenta se penalizeaza cu plata acestora, nu cu imposibilitatea de a participa la examene. Asa ca se poate. Nu exista nici un motiv de contestare a diplomei.

Felicitari salariatului.
Cum spunea si goe_07, persoana merita felicitata pentru performanta respectiva. =D>
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
bogdan27, utilizator
Si daca demonstrez, pe baza statele de prezenta, ca in data examenelor de an si de licenta a pontat prezent la locul de munca? Il mai felicit?
Daca aveti informatii ca a obtinut diploma in mod ilegal, puteti depune plangere la politie.

In rest nu aveti calitate procesuala sa contestati nimic.
Incepand cu sesiunea din iarna anul I, sunt sesiuni de examene ordinare si extraordinare vara si toamna si apoi iar din anul II iarna. Anul universitar se promoveaza pe credite, putea da examenele oricand. Putea convoca si sesiuni extraordinare, in masura in care i se aprobau de catre profesorii respectivi. Exista si examene in zile de sambata si duminica.
Parerea mea, ca avocat, este ca nu aveti nici o sansa. Dar daca sunteti hotarat, puteti incerca orice, este dreptul dvs.
Succes!
Cred ca.. pe langa lipsa calitatii procesuale active aveti si lipsa de interes... sincer!

Alte discuții în legătură

Cariera in profesia de avocat diana1sefa diana1sefa ca absolventa a unei facultati de drept acreditata ce sansa am sa lucrez in domeniul juridic sau intr un cabinet de avocatura inca nu am luat ... (vezi toată discuția)
Somaj student fara licenta dorinadragnea dorinadragnea Un student care a terminat facultatea in 2011( ASE) , avand o restanta, si anul acesta, 2012, a luat examenul la restanta , dar nu a dat licenta din cauza ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din facultate pe motiv de neplata catalin.stan catalin.stan am si eu o mare problema, am terminat faculatea anul trecut, am luat toate examenele din anul 3 dar am avut o restanta din anul 1 si nu am putut da licenta. ... (vezi toată discuția)