avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate daca un salariat a facut fac. la zi si tu stii ca a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

daca un salariat a facut fac. la zi si tu stii ca a fost prezent si la serviciu, ce poti face?

.........................
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
Edbah, utilizator
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 11:26, 31 Martie 2011
Salariatul face presiuni pentru obtinerea mai multor avantaje din partea angajatorului, in baza respectivei diplome de licenta.
Respingerea pretentiilor se face usor cu prevederi din dreptul muncii, dar am dorit o extrapolare a subiectului din motive teoretice.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cariera in profesia de avocat diana1sefa diana1sefa ca absolventa a unei facultati de drept acreditata ce sansa am sa lucrez in domeniul juridic sau intr un cabinet de avocatura inca nu am luat ... (vezi toată discuția)
Somaj student fara licenta dorinadragnea dorinadragnea Un student care a terminat facultatea in 2011( ASE) , avand o restanta, si anul acesta, 2012, a luat examenul la restanta , dar nu a dat licenta din cauza ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din facultate pe motiv de neplata catalin.stan catalin.stan am si eu o mare problema, am terminat faculatea anul trecut, am luat toate examenele din anul 3 dar am avut o restanta din anul 1 si nu am putut da licenta. ... (vezi toată discuția)