avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DIMINUAREA SALARIULUI CU ACORDUL ANGAJATULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DIMINUAREA SALARIULUI CU ACORDUL ANGAJATULUI

Firma la care am lucrat pina in noiembrie 2010 ne-a pus sa semnam pe toti angajatii intr-un tabel diminuarea salariuluide incadrare cu aprox.30% incepand cu iulie 2010.
Tin sa mentionez faptul ca pe cartea de munca salariul a ramas la fel(nediminuat) pina la incheierea relatiei de munca cu fostul angajator.Pe statele de plata salariile erau tot cele diminuate.Este legal acest lucru.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:46, 29 Martie 2011
Diminuarea salariului trebuia operata si in carnetele de munca ....
1. Daca salariatii au fost de acord cu diminuarea salariului este in regula.
2. Dar in cazul dvs. nu este o modificare a CIM ci numai un artificiu al angajatorului de a va diminua veniturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca Lupes Fenina Lupes Fenina Daca secretara care a fost inaintea mea , a operat in cartile de munca reducerea cu 25% eu cum voi proceda acum cand trebuie sa trec in continuare contractul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ovidana ovidana Societatea la care am lucrat pana in septembrie 2009 nu mi-a operat in cartea de munca decizia de desfacere a contractului de munca desi mie mi-a comunicat-o ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in carnetul de munca cf legii 118/2010 alexandru andra alexandru andra Faceti inscrisuri in carnetele de munca ale salariatilor in conformitate cu Legea 118, privind diminuarea cu 25% a cuantumul brut al salariilor lunare de ... (vezi toată discuția)