avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caldura de pe scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caldura de pe scara

Buna ziua,
locuiesc intr-un apartament intr-un bloc cu 4 etaje. Toate apartamentele au repartitoare. La caloriferele de pe scara nu exista robineti, a.i. caldura se consuma la maxim, indiferent de vreme, pana cand se opreste caldura de la centrala de zona. Astfel, in ultimele doua luni am platit pentru consumul scarii o suma echivalenta cu consumul in apartamentul meu, in conditiile in care incercam sa facem economie la caldura din casa pentru a nu plati o avere la caldura.

Exista vreo posibilitate sau obligatie a asociatiei sa prevada aceste calorifere cu robineti pentru reglarea caldurii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:43, 30 Martie 2011
Max22 a scris:

Anul trecut administratorul a argumentat ca se fura robinetii.

Cred ca se confunda marfa cu ambalajul.
Dumneavoastra va puteti uita la acele calorifere cu ochii dumneavoastra, sau va bazati numai pe ce spune admnistratorul?
Intreb pentru ca un robinet nu se poate fura din calorifer, este infipt, insurubat in calorifer. Eventual poate sa fure cineva doar rozeta robinetului. Si-aceasta se gaseste cu 50 de bani la magazin si puteti sa purtati o asemenea rozeta in buzunar.
Puteti inchide robinetul caloriferului si astazi daca iesiti din apartament cu un patent in mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj ... cyan cyan Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj si parter. Cum la sfarsitul anului 2023 va expira termenul limita pentru montarea ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura + sistem pausal flavius1990 flavius1990 Buna ziua, Stau impreuna cu mama intr-un apartament cu 3 camere intr-un bloc cu 2 scari. Problema mea este urmatoarea: In urma cu aproximativ 7 ani s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu impartirea caldurii pe apartamente din cauza unei doamne administratoare care nu respecta legea Ciofu01 Ciofu01 In blocul in care locuiesc eu mai bine de jumatate din apartamente au schimbate caloriferele. Eu nu am reusit sa imi schimb caloriferele iar blocul nu are ... (vezi toată discuția)