avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata zile activitate sindicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata zile activitate sindicala

Buna ziua,
In calitate de lider de sindicat am o clauza in CCM-ul de la nivel de unitate ca plata zilelelor de activitate sindicala este suportata de angajator.
Insa acesta refuza sa mai respecte respectiva clauza invocand ,,celebra,, Decizie a Curtii Constitutionale. Ce ar fi de facut??
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cvv1974 , utilizator 23:58, 29 Martie 2011
alika a scris:

Buna ziua,
In calitate de lider de sindicat am o clauza in CCM-ul de la nivel de unitate ca plata zilelelor de activitate sindicala este suportata de angajator.
Insa acesta refuza sa mai respecte respectiva clauza invocand ,,celebra,, Decizie a Curtii Constitutionale. Ce ar fi de facut??
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Multumesc.

Daca CCM-ul mai este ,,aplicabil,, adica valabil aveti dreptate cu zilele de activitate sindicala....daca nu atunci nu va riscati ca nu se platesc.....am patit-o ....si au dreptate.../'asa zice avocatu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea sindicatelor rosu gheorghe rosu gheorghe Dupa ce am aflat pe propria-mi piele, din motivarea instantei care mi-a judecat cazul, ca in calitatea mea de lider de sindicat nu mi se poate aplica art.10 ... (vezi toată discuția)
Inscriere in sindicat - abuziva bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Eu nu sunt in sindicatul societatii de 4 ani (m-am retras voit). La fel ca mine mai sunt inca vreo 30 persoane. Azi am primit fluturasul de ... (vezi toată discuția)
Ccm antarro antarro Ce se intampla in cazul in care nu voi fi de acord sa semnez CCM? Sunt reprezentantul salariatilor si vreau sa stiu daca nu voi fi de acord cu semnarea ... (vezi toată discuția)