avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legaturi personale cu minori,dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legaturi personale cu minori,dupa divort

buna!sunt in divort de 2 ani cu fostul sot.totul se lungeste datorita orelor de vizita.minora mi-a fost incredintata mie si in plus am solicitat drept de vizita pt tata oriunde si oricand,dar numai in prezenta mea datorita consumului excesiv de alcool,al comportamentului vulgar,al nesigurantei lui ca nu este tatal minorei(cerandu-mi in nenumarate randuri test de paternitate) si a faptului ca fetita nu este acceptata in familia sa.in prima instanta mi s-a acordat acest drept,el facand apoi apel care s-a judecat in lipsa mea si a av mele,eu neprimind citatie acasa, si i s-a acordat dreptul sa ia minora in fiecare sfarsit de saptamana intre 10.00-20.00 la domiciliul fratelui sau..am facut recurs la curtea de apel,unde mi-a fost admis recursul,casata hotararea si retrimis dosarul spre rejudecare.la rejudecare i s-a acordat acelasi drept.mentionez ca fetita este sub regim alimentar destul de sever(cu acte medicale),in anchetele sociale este precizat faptul ca vizitele sa fie facute in prezenta mea.ce trebuie sa mai fac ca sa mi se acorde acest drept?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 30 Martie 2011
Faceti din nou recurs si de aceasta data Curtea de Apoel va da o hotarire conform intereselor dv. caci nu mai poate trimite la rejudecare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)
Legaturi personale cu minorul mihamiha14 mihamiha14 am divortat acum 2 ani de fostul sot,iar fetita(5ani)mi-a fost incredintata mie.m-am luptat sa obtin drept de vizita sau legaturi personale intre tata si ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor mihamiha14 mihamiha14 buna!in urma divortului,copilul mi-a fost incredintat spre crestere si educare mie si am cerut ca legaturile tatalui cu fetita(5ani)sa fie doar in prezenta ... (vezi toată discuția)