avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legaturi personale cu minorul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legaturi personale cu minorul

am divortat acum 2 ani de fostul sot,iar fetita(5ani)mi-a fost incredintata mie.m-am luptat sa obtin drept de vizita sau legaturi personale intre tata si minora,oricand si oriunde,dar numai in prezenta mea,pe motive bine intemeiate.in prima instanta am castigat,el facand apel si a obtinut dreptul de a lua fetita in fiecare sambata de la 10.00-20.00 acasa la fratele sau.am facut recurs la curtea de apel si i-a fost casata aceasta hotarare si trimisa spre rejudecare,in urma careia i s-a acordat acelasi drept.ce mai pot face ca sa obtin ceea ce vreau pt binele fetitei-relatii cu tatal doar in prezenta mea pana la o anumita varsta?
Cel mai recent răspuns: mihamiha14 , utilizator 22:42, 27 Aprilie 2011
nu prea...in functie de cum reactioneaza copilul dupa intalnirea cu tatal,etc eventual o alta actiune;vb cu av dvs
multumesc! copilul nu reactioneaza negativ pt ca eu nu-i permit sa vina in stare de ebrietate si nici sa vorbeasca vulgar in prezenta fetei,lucruri pe care le-ar face lejer in lipsa mea iar fetita se teme de el in momentele astea si e satula sa care sticle de bautura din frigider la masa lui.a fost in stare sa-i dea fetitei sa bea bere,ca sa adoarma singura,cand eu eram la servici,pt ca il deranjau reactiile fetitei cand ii era somn la amiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)
Ore de vizite pt minor mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua!In urma divortului am obtinut custodia fetitei (6ani) si am cerut ore de vizite oricand si oriunde,dar numai in prezenta mea,de la distanta ... (vezi toată discuția)
Legaturi personale cu minori,dupa divort mihamiha14 mihamiha14 buna!sunt in divort de 2 ani cu fostul sot.totul se lungeste datorita orelor de vizita.minora mi-a fost incredintata mie si in plus am solicitat drept de ... (vezi toată discuția)