am divortat acum 2 ani de fostul sot,iar fetita(5ani)mi-a fost incredintata mie.m-am luptat sa obtin drept de vizita sau legaturi personale intre tata si minora,oricand si oriunde,dar numai in prezenta mea,pe motive bine intemeiate.in prima instanta am castigat,el facand apel si a obtinut dreptul de a lua fetita in fiecare sambata de la 10.00-20.00 acasa la fratele sau.am facut recurs la curtea de apel si i-a fost casata aceasta hotarare si trimisa spre rejudecare,in urma careia i s-a acordat acelasi drept.ce mai pot face ca sa obtin ceea ce vreau pt binele fetitei-relatii cu tatal doar in prezenta mea pana la o anumita varsta?
multumesc! copilul nu reactioneaza negativ pt ca eu nu-i permit sa vina in stare de ebrietate si nici sa vorbeasca vulgar in prezenta fetei,lucruri pe care le-ar face lejer in lipsa mea iar fetita se teme de el in momentele astea si e satula sa care sticle de bautura din frigider la masa lui.a fost in stare sa-i dea fetitei sa bea bere,ca sa adoarma singura,cand eu eram la servici,pt ca il deranjau reactiile fetitei cand ii era somn la amiaza.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort cu minori
mihamiha14
Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)