Buna ziua!In urma divortului am obtinut custodia fetitei (6ani) si am cerut ore de vizite oricand si oriunde,dar numai in prezenta mea,de la distanta bineinteles.Cu toate dovezile de la dosar ca fostul sot este un frecvent consumator de alcool,cu antecedente de sinucidere si nu se intereseaza deloc de cresterea si educarea fetitei,iar rudele lui nu o accepta pe fetitza si la insistentele carora fostul sot mi-a cerut si test de paternitate,pe care nu a vrut sa-l plateasca,eu fiind de acord sa-l fac,i s-a acordat dreptul de a lua fetita acasa la fratele lui in fiecare sambata intre orele 10.00 - 20.00.La recursul facut de mine la curtea de apel s-a dat pronuntare irevocabila cu drept de contestatie.Unde se va judeca contestatia si in cat timp trebuie sa o depun?Multumesc
Cred ca aveti sanse ca si pana acum la contestatie... nu are niciun rost sa va continuati un razboi cu tatal, veti avea mereu nevoie sa va consultati cu el in privinta copilului si va faceti zile negre singura.
Copilul are 6 ani, slabe sanse sa nu fie lasata singura cu tatal, si-asa programul e mic.
ok,dar daca nu prezinta nici un interes pt copil si vrea sa o ia doar pt ca stie ca asta e singura modalitate de a ma termina psihic,a fost lasat singur cu fetita si de lene sa o duca in pat la somn i-a dat sa bea si a adormit pe jos fetitza,a pus-o la volan,el doar umbla la pedale....si multe altele.de toate astea nu se tine cont,sau trebuie astept ca fetita sa pateasca ceva si apoi .... sa trag la raspundere pe cine?
Faptul ca nu prezinta niciun interes pentru copil cand il ia si face efort pentru asta? Daca il face sa va faca rau dv. sau mie, nu conteaza, important e ca PENTRU COPIL e bine.
In plus, daca ati fi la distanta, cu ce ar ajuta? V-ati lua la bataie cu el?
Sigur ca se tine cont de astea, insa se tine cont si daca in actiune ati adus argumente ca in primul mesaj, adica generice si fara referire directa la copil, iar apoi le-ati schimba cu unele similare cu cele din ultimul mesaj, parca intelegand ca altfel ati putea convinge instanta.
Una e ca bea el, alta e ca ii da copilului, mare diferenta si e cel putin ciudat ca initial mi-ati spus ca bea el. Or se pare ca nu bea atat de frecvent pe cat de alcoolic il facea primul mesaj, avand in vedere ca are timp si minte sa teasa planuri sa va termine psihic pe dv.
Parerea mea este ca nu sunt sanse reale si nici motive.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort cu minori
mihamiha14
Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)