avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general recuperare indemnizatie concediu de odihna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

recuperare indemnizatie concediu de odihna

salariatii care pleaca in somaj pe 31 martie 2011 trebuie sa restituie banii de concediu care nu li se cuvin pe perioada nelucrata( 01 aprilie- 31 decembrie 2011).ce posibilitate legala exista pentru a recupera aceste sume necuvenite,pot sa retin sumele datorate din drepturile banesti ce li se cuvin pe luna martie 2011?
Cel mai recent răspuns: Olteanu Cornelia , utilizator 13:49, 30 Martie 2011
da, in baza unui referat semnat si aprobat de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilizare co necuvenit Silvia Dumitru Silvia Dumitru Am un salariat care in lunile martie -aprilie si-a luat concediul legal de odihna, beneficiind de 27 zile.Incepand cu 30.08.2010 si-a depus cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Retinere c/v co necuvenit salariat decedat soucadan soucadan Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatorul caz.: Unui salariat incadrat cu CIM pe perioada nedeterminata, care in timp ce era in concediu de ... (vezi toată discuția)