avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

spatiu inchiriat

va deranjez cu o scurta intrebare. Cheltuielile cu renovarea si amenajarea unui spatiu inchiriat este deductibila? Mentionez ca comodatarul este un srl. Indiferent de raspunsul dumneavoastra v-as ruga daca se poate sa imi dati baza legala. Multumesc. O zi placuta
Cel mai recent răspuns: pricopcristina , utilizator 17:51, 3 Aprilie 2011
Cod fiscal art 24:

(11) Amortizarea fiscală se calculează după cum urmează:
c) cheltuielile cu investiţiile efectuate la mijloacele fixe concesionate, închiriate sau luate în locaţie de gestiune de cel care a efectuat investiţia, pe perioada contractului sau pe durata normală de utilizare, după caz;
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii imobil in contract de comodat-rezilere contract contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare Un cabinet de avocatura a inchiriat in contract de comodat un imobil pe o ... (vezi toată discuția)
Contract decomodat si investitia oananica oananica Am urmatoarea situatie:am primit un spatiu pentru folosinta ca si magazin pentru care am incheiat un contract decomodat.Am voie sa fac investitii pentrru acest ... (vezi toată discuția)
Amortizare centrala in spatiu comodat Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Firma functioneaza intr-un spatiu in baza unui contract de comodat cu o persoana fizica pe o perioada de 3 ani . De curand a montat o centrala pe lemne. Toata ... (vezi toată discuția)