avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... citatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

citatie

Buna Ziua!

Sotul meu a primit o citatie de la Prefectul judetului, prin care solicita anularea ca nelegal a dispozitiei primarului, privind acordarea sprijinului financiar la constituirea familiei, semnat de administratorul public "pentru primar" intr-o perioada cand acesta a lipsit din functie. Scrie ca este chemat in judecata pt. opozabilitate. Desi ecest act ai-a apuizat efectele, fiind executate in mod efectiv ...

Intrebarea mea este: ce efecte au asupra sotului anularea dispozitiei. Trebuie sa ramburseze banii primit de la primarie?
Cel mai recent răspuns: tundecsaba , utilizator 11:39, 30 Martie 2011
exact, va trebui sa ramburseze banii
fiind vorba de anulare, da
Depinde cum va face-ti apararea .
Daca nu este eroarea noastra de ce trebuie sa rambursam banii?
Daca am inteles bine ... Cei care au avut cununia civala inainte de 1 iunie 2010 beneficiaza de acest sprijin financiar. Noi numai am depus cererea.
Cine beneficiaza de acest sprijin? Suntem amandoi la prima casatorie. Sotul nu este din acest judet, dar are domiciliul aici de cateva ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea sumei de 200 euro prima casatorie lupascu lupascu Buna ziua, Sunt la prima casatorie eu si sotul meu, si as dori sa stiu dupa ce termen ne sosesc cei 200 euro pe care ii beneficiem,mentionez ca am depus ... (vezi toată discuția)
Ajutorul financiar pentru tinerii casatoriti tribanescu tribanescu Va salut! Am intampinat o problema la care nu ma steptam. Pe data de 26.iunie.2010 am facut cununia civila la primaria prahova. In termenul legal de la data ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)