avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... succesiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

succesiune

pentru o masa succesorala compusa din:o masina marca daweoo matiz evaluata de notar la suma de 3000 dolari,pentru un loc de veci cu doua cripte evaluate de notar la suma de 2400 lei,un cont intr o banca in valoare de 141000 lei,si un alt cont la o alta banca in valoare de 183000 lei care sunt taxele de timbru pe care trebuie sa le platim in instanta deoarece nu ne am inteles la notariat?mentionez faptul ca mostenitori sunt sotia supravietuitoare si doi copii

Incercati sa solutionati pe cale amiabila la un birou de mediator, unde nu se platesc taxe de timbru, in instanta taxa de timbru este 3% din valoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune; dreptul de mostenire al sotului supravietuitor stanley stanley Suntem doi frati proveniti din prima casatorie a tatalui nostru, care recent a decedat. In urma decesului sau a ramas sotia vaduva din a doua casatorie a ... (vezi toată discuția)
Cost total succesiune / recomandare notariat / alte mici intrebari TzapInferno TzapInferno Buna ziua. Impreuna cu mama mea avem de facut o succesiune in urma decesului tatalui meu. Mostenirea ar consta in 2 apartamente, in Bucuresti ambele, unul ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate dezbatere succesiune dupa sora AlexStoica AlexStoica Sunt in situatia de a dezbate succesiunea dupa sora mea. Masa succesorala este constituita dintr-un apartament, care a fost cumparat de sora mea de la parintii ... (vezi toată discuția)