Bunica tatalui meu a detinut un teren, dupa moartea acesteia nu s-a intocmit un certificat de mostenitor. Ulterior o verisoara de a tatalui meu a depus singura cerere de punere in posesie si i s-a eliberat un titlu de proprietate pe numele ei, dupa care aceasta a intabulat terenul. Tatal meu poate sa castige in cazul unui proces?
Daca nu a formulat cerere in termen, la comisia locala de fond funciar, tatal dvs. nu poate obtine mare lucru pe calea instantei de judecata. Prin formularea cererii de reconstituire a dreptului de proprietate, legea 18/1991 repunea in termenul de acceptare a succesiunii persoanele indreptatite sa solicite aceste terenuri de la autorii lor. Nedepunerea cererii echivala cu neacceptarea mostenirii...
Doar ca o curiozitate...tatal dvs de ce nu a mers la primarie sa faca cerere pentru terenul respectiv???
Titlu de propietate
carllyka
In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)