magdamaria a scris:
m-am cam panicat, am facut un calcul la toate sumele alea pe care le da instanta si nu mi-a iesit calculul.
Ce calcule ati facut, cu ce sume? Ce sume da instanta ? Nu va iesit calculul... cu ce nu va iesit? Ce trebuia sa va iasa? Cu ce comparati daca spuneti ca instanta nu a stabilit vreo suma?
Daca dumneavoastra cunoasteti sumele care au constituit baza de calcul, sumele ce au fost restante lunar (ati spus ca le-ati achitat), faceti calculul asa cum ati facut pentru prima suma. Calculati pentru fiecare suma lunara explicit si-apoi faceti totalul. Faceti acest calcul in doua exemplare si-apelati la o cunostinta, un economist, un contabil sa verifice. Poate sa-i 30 de minute maxim. Rugati-l sa semneze si sa specifice ca a intocmit el aceasta situatie avand in vedere sumele de baza si datele prezentate de dumneavoastra. Asa nu are nici o raspundere. Dar poate are efect in fata presedintelui si-a comitetului.
Faceti o adresa si anexati aceasta situatie presedintelui. Specificati ca achitati suma ce rezulta din acest calcul iar daca asociatia crede ca nu este corect, solicitati sa se faca o situatie a acestor penalizari de catre cenzor sau presedinte pentru a o compara impreuna cu cea facuta de economistul dumneavoastra.