avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... semnatura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

semnatura

cine are drept de semnatura electronica la banca,presedintele,contabila?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:25, 31 Martie 2011
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in relatiile cu proprietarii,
autoritatile,inclusiv instanta este presedintele acesteia
Comitetul executiv al asociatiei de proprietari poate dispune ca dreptul de semnatura la unitatea bancara sa apartina presedintelui sau altei persoane
Semnatura electronica? La ce va referiti exact?
Probabil intreaba cine da specimen de semnatura.Presedintele si daca mai doriti mai puteti pune inca o persoana pe care o alege tot presedintele.
In relatia cu banca, asociatia de proprietari poate opta pentru realizarea unor operatiuni (plati furnizori, transferuri intre conturi) prin internet banking. Pentru a accesa acest serviciu si a face operatiuni trebuie sa avem un cont si o parola. Parola este soliciatat pentru vizualizarea conturilor, a soldurilor, a operatiunilor, pentru salvarea sau printarea extrasului de cont si pentru efectuarea de operatiuni bancare. Aceasta parola poate sa o folosesca orice persoana daca o stie. Dar trebuie sa o afle de undeva. Iar banca o face cunoscuta doar celui care deschide contul, cel imputernicit de asociatie, presedinte sau alta persoana imputernicita.

notiunea de semnatura electronica se foloseste, de exemplu, in relatia cu finantele pentru depunerea prin internet a declaratiilor (declaratia 112, de exemplu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face operatiuni prin banca? Paraslica Paraslica Poate presedintele asociației de proprietari să retragă numerar sume de bani din contul asociației din bancă numai cu semnătura sa? ... (vezi toată discuția)
Operatiunile bancare in asociatia de proprietari masso masso buna ziua! sunt presedinte al unei asociatii de proprietari si singurul care opereaza cu banca din partea asociatiei; este legal sau cum am aflat, ... (vezi toată discuția)
Incasarea cotelor la intretinere in contul unei firme Mytro Mytro Buna ziua , Am si eu cateva intrebari pentru dumneavoastra , sa zicem ca in cazul in care am o firma care se ocupa cu administrarea asociatiilor de ... (vezi toată discuția)