avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se face partajul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se face partajul

impreuna cu sotul am cumparat o casa din banii lui proveniti dintr-o mostenire eu nu am contribuit cu nimica financiar nu am nici un fel de venit nu am pretentii ei a deschis procedura de partaj cum hotaraste instanta?
Cel mai recent răspuns: Birou de mediator Iorga Dragos , Mediator 10:39, 31 Martie 2011
Probabil ca nu se va imparti 50-50 daca va face proba ca nu ati contribuit financiar, dar o cota veti avea daca bunul a fost cumparat in perioada casatoriei. Cota se va stabili de catre instanta.
Puteti incheiat un Acord de mediere la un mediator , in care sa hotarati impreuna cum impartiti bunurile, (casa), mai cu seama ca dvs. nu aveti pretentii. Instanta este obligata sa decida conform acestui Acord. Aceasta varianta poate scuti multi bani si timp.

[EDITAT]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters200656 ContSters200656 Buna ziua, Nu de mult sotul meu a intentat divort. Ma intereseaza sa stiu daca in monentul partajului se tine cont de contributia fiecaruia. Eu nu am fost ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri inainte de pronuntarea divortului Cristi_33 Cristi_33 Buna ziua, exista vreo posibilitate/procedura legala prin care unul dintre soti sa despagubeasca pe celalalt sot cu c-valoarea partii acestuia dintr-un bun ... (vezi toată discuția)