avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident mortal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident mortal

Stimati domni si doamne avocati

As vrea sa va cer un sfat..
Anul trecut, unchiul meu a fost ucis pe trecerea de pietoni de un pusti de 20 de ani la RM Sarat. Si-a recunoscut vina, masina era asigurata, exista martori. Matusa mea, care e si saraca si fara prea multa carte, a fost "agatata~ pe holurile politiei Buzau de o avocata care s-a oferit sa o ajute, contra 15%. Problema e ca totul s-a intamplat in octombrie, si ea nu da niciun semn. Sustine ca trebuie ca IML Bucuresti (aici a fost adus) sa elibereze nu stiu ce raport ( in care ar fi alcoolemia si alte boli) si ca politia din Buzau nu are bani pt a achita aceasta taxa. Nu putem plati noi acea taxa si sa nu se mai tergiverseze atat? Avocata nu e deloc amabila si nu stiu cum sa procedez. Asadar, stie cineva cat este taxa? Ce sa fac sa mergem mai departe pentru a reusi ca matusa mea sa obtina despagubirea ?(unchiul intretinea familia).
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:28, 31 Martie 2011
plangere la prim procurorul parchetului sau la procurorul de caz, iar in cazul unui rezultat nefavorabil o adresa catre inspectoratul general al politiei romane si parchetul general al romaniei." asa functioneaza sistemul la noi...MAI GREU
Daca matusa dvs nu are bani,nu este indicat sa plateasca ea onorariul pentru raportul de expertiza.
Se invoca lipsa de fonduri,astfel ca in acest situatii se tergiverseaza solutionarea dosarelor.
Formulati plangere la Primul procuor al parchetului care supravegheaza instrumentarea cauzei,solicitand a se dispune plata onorariului de expert,aratand in aceasta cat timp a fost tergiversata solutionarea dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)
Art.247 ncpp internarea medicala provizorie a suspectului Ing.Valentin Ing.Valentin Sunt parte vatamata intr-un dosar pentru violenta in familie, iar unchiul meu are calitatea de SUSPECT, avand in vedere comportamentul anormal si agresiv al ... (vezi toată discuția)
In cat timp se rezolva o plangere penala?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Pentru infractiunea de abandon de familie savarsita de fostul sot am depus o plangere la politie, a trecut aproape o luna, am dat declaratii si eu si fostul ... (vezi toată discuția)