avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune morale - penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune morale - penal

exista cumva o oarecare limita de acordare a daunelor morale? sau cere fiecare cat vrea?
de exemplu m-i sa cerut pentru accident rutier cu vatamare din culpa suma de 1 miliard 800, si instanta a stabillit despagubiri in valoare de 60 milioane vechi. la apel sa majorat la 500 milioane lei vechi. acum am bagat recurs pentru a face sa scada acesta suma . e posibil sa scada sau sa cresca ? si daca oricum indiferent de suma nu am bani ce se intampla ?
Cel mai recent răspuns: sandel1 , utilizator 15:44, 8 Septembrie 2008
buna la toata lumea . am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva cu un raspuns . un coleg de munca a facut un imprumut la bcr da 50miil lei in 2003 urmand sa ii achite in trei ani . adica in 2006 . el achitat ratele pana in 2005 dupa care a intrat intrun necaz ff mare si nu a mai putut sa achite ratele . un 2007 asigurarea pe care o avea ia platit diferenta adica 15mill ramase . si ia facut poprire pe salariu . dupa un timp de vreo 5 luni ia mai venit de plata 24mill lei reprezentand daune morale . intrebarea este . asigurarea are dreptul sa ceara daune morale fara sa se judece un proces ceva?va rog care stie sa imi dea un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)
Accident de masina atena12 atena12 Buna ziua,In urma cu 1 an si 7 luni am accidentat pe cineva cu masina pe trecerea de pietoni.Am ajuns la spital si in urma tomogralufui si a altor analize s a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporata din culpa PamPac PamPac o sa incerc sa sintetizez pe scurt cele intamplate: tatal meu conducea un autoturism, a depasit o masina care era parcata jumatate pe trotuar (a trecut cu 40 ... (vezi toată discuția)