avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da asociatia de proprietari in judecata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da asociatia de proprietari in judecata?

Acum un an eram cenzor la o asociatie de proprietari, aleasa dintre proprietarii,cu contract de mandat.La sedinta trimestriala din 2010 am fost schimbata din functie, deoarece am semnalat comitetul ca presedintele in functie nu avea calitatea de proprietar si nu era conform legii.Dansii au fost indrumati si de catre primarie sa faca acest lucru.Ca o razbunare au convins persoanele aflate la sedinta ca sa ma schimbe,doar ca cei 50 plus unul dintre cei prezenti nu erau toti proprietari iar aceia nu aveau imputernicire .Pot da in judecata asociatia de proprietari pentru a ma repune in functie si am plati remuneratia din urma?
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 11:49, 31 Martie 2011
Puteti formula o actiune prin care sa solicitati respectarea contractului de mandata incheiat intrucit revocare s-a facut fara baza legala si sa solicitati despagubiri privind indemnizatia de care ati fost privat
Teoretic orice proprietar ,daca detine motive temeinc probate,poate formula actiune impotriva asociatiei de proprietari
In cazul dvs daca hotararea de schimbare a fost dispusa de adunarea generala,
sincer va fi foarte greu sa probati ca proprietarii au fost anume motivati sau au avut interese aparte,pentru a hotari schimbarea dvs
Buna ziua,
cunosc si eu un caz ,presedinte cu contract de mandat in vigoare,este si acum in functie numai ca,desi,in baza contratului de mandat , suma bruta,aprobata in adunarea generala cu un an in urma,i-a fost anulata,pe o perioada de 6 luni,pe motivul ,ca,este intretinerea prea mare.
Sedinta a fost anul acesta.
E legat asa ceva???
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
scrichy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract mandat presedinte asociatie de proprietari oroian2002 oroian2002 Buna ziua, am ales presedinte de asociatie de proprietari si am urmatoarele nelamuriri: 1. se va incheia un contrat de mandat intre asociatie si ... (vezi toată discuția)
Proprietarii care nu sunt membri in asociatie pot participa la adunari? Mihaflorica Mihaflorica Asociatia de proprietari constituita intr-un cartier de vile nu accepta prezenta la adunari a proprietarilor care nu sint membri,desi sint locatari ai ... (vezi toată discuția)
Președinte de bloc riciuflorina80@gmail.c riciuflorina80@gmail.c Pentru președinte de bloc trebuie să am contract desi lucrez cu contract la o altă firmă (vezi toată discuția)