avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere mormint
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere mormint

Am un mormint pe numele mamei mele decedate in 1993.Fratele meu a murit in 1988,nepotul meu(fiul fratelui) in 1995, tatal meu in 2004.Practic eu am ramas singura.
Intrebarea mea este, ca trebuie facute doua succesiuni in acest caz ? Nu ajunge dovada, ca sint unicul mostenitor ? Alte bunuri nu au ramas dupa nici unul.De ce trebuie sa duc doi martori ?
La cimitir nu au luat taxa de inchiriere pina nu fac succesiunea.
Mi se pare ca prea se complica o transcriere de mormint, care de fapt nici nu este o proprietate.
Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:56, 31 Martie 2011
Pentru a nu se ridica in viitor cereri de la posibili pretendenti la respectivul loc ,este legal prevazut ca solicitantul sa dovedeasca calitatea asupra locului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri mostenire lorenzo29 lorenzo29 buna ziua.Bunicul a murit in 1988,bunica in 2016,ei au avut 3 copii ( 2 dintre ei au murit, dintre acestia unul avea un copil ) ,a mai ramas mama si copilul ... (vezi toată discuția)
Cota parte fiu neadoptat dupa deces mama si apoi sot, sotul fiind proprietar inainte de casatorie alex_sole alex_sole Buna seara, Situatia e urmatoarea: Unchiul avea casa pe numele lui de multi ani la momentul casatoriei cu sotia. Sotia unchiului a murit inaintea acestuia, ... (vezi toată discuția)
Act succesiune in scopul transcrierii actului de concesiune loc de veci iordantonio iordantonio Administratia cimitirului imi cere sa reinoiesc un act de concesiune vechi din 1985 in care sunt trecut [u]eu[/u], cu 1/8 din locul de veci,[u] trei unchi[/u] ... (vezi toată discuția)