avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize/autorizatii SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize/autorizatii SRL

Ce avize si autorizatii imi trebuiesc pentru societatea mea cu obiect de activiatte 4762 Comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate.
Si de le iau pe fiecare?
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
strelitia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 14:05, 31 Martie 2011
In primul rand trebuie sa obtineti un certificat constatator de autorizare de la registrul comertului care vi se elibereaza in urma depunerii unei declaratii in baza Legii nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului si a autorizarii functionarii persoanelor juridice. Aceasta declaratie se trimite de catre registrul comertului la institutiile avizatoare. Ulterior obtinerii certificatului constatator trebuie sa depuneti o documentatie specifica la primarie in vederea obtinerii autorizatiei de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin articole papetarie? florin89 florin89 Buna seara, 1.Stiti cumva ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui magazin cu articole de papetarie si birotica si periferice ? 3.Trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatii firma comert cu carti, rechizite stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua. Doresc sa imi deschid un magazin de carti, rechizite, jucarii. Ce autorizatii imi trebuie pentru functionare? (vezi toată discuția)
Cod caen haidauadriana haidauadriana Buna. Am si eu o intrebare. Daca o societate are codul CAEN principal 563 cu tipul de activitate Baruri si alte activitati de servire a bauturilor poate sa isi ... (vezi toată discuția)