Buna ziua!Am si eu o intrebare in cazul divortului in momentul in care se partajul se impart si conturile din banca sau numai bunurile materiale acumulate impreuna?Daca eu am un cont in banca de care nu stie nimeni se poate afla de el?
banii din contul respectiv nu se impart daca sotul nu stie de ei.
doar daca exista indicii (extrase de cont, martori), instanta cere bancii o situatie a contului
in mod sigur se imparte si contul din banca daca este deschis in timpul casatoriei si nu are provenienta urmarea vanzarii unui bun propiu dinainte de casatorie....,pe de-o parte si pe cealalta parte se impart si datoriile la banci sau terte persoane,acumulate in timpul casatoriei....
si daca banii pe care ii are sunt proveniti din subventii agricole si sunt pe persoana fizica autorizata? se mai impart? sau bunuri comune achizitionate tot prin proiecte tot pe persoana fizica autorizata?
Stiu ca ratele facute de un cuplu in timpul casatoriei se impart,dar pe mine ma interesa daca are cum sa se afle de un cont in banca,de care nu stie nimeni!Adica in timpul partajului se fac si cercetari de acest gen?Are cum sa se afle afle de acest cont?Va multumesc pentru raspunsuri!Si daca noi impreuna am facut o casa aceasta cum se va impartii daca noi nu ajungem la nici un acord?
Partaj cont bancar
Alex888
Buna ziua. M-am hotarat sa divortez si as vrea sa stiu la ce sa ma astept la partaj. Bunuri comune foarte multe nu avem (casa este a mea dinainte de ... (vezi toată discuția)