avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model intampinare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model intampinare

Am primit o citatie de la tribunal pentru lipsa de administrator la S.C.Am depus actele pentru pentru a modifica inclusiv actul constitutiv.In rezolutia R.C.se specifica ca am solicitat cererea pentru modificarea actului constitutiv cu privire la:persoane imputernicite.Cererea este admisa insa trebuie sa depun o intampinare la tribunal pe care v-as ruga sa ma ajutati sa o formulez.Vamultumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gent , utilizator 12:57, 31 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat administrator-perioada neacoperita. ce fac la tribunal?? adela05 adela05 La un SRL, mandatul administratorului era expirat din 2010. Bineinteles ca i-a venit o citatie de la Tribunal de dizolvare. Ma duc la ORC sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Revocarea intregii instante/faptul ilicit integrity integrity Am primit o citatie insotita de o cerere de chemare in judecata pentru raspundere civila delictuala, in care reclamant este fostul angajator, pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata privind nedepunerea la termen a prelungiri valabilitatii dovezii sediului social mariana genoiu mariana genoiu Firma noastra a primit o citatie de chemare in judecata pentru nedepunerea la timp a dovezii prelungiri valabilitati sediului social (noi avand spatiu ... (vezi toată discuția)