avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocarea intregii instante/faptul ilicit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocarea intregii instante/faptul ilicit

Am primit o citatie insotita de o cerere de chemare in judecata pentru raspundere civila delictuala, in care reclamant este fostul angajator, pe motiv ca petitionand ITM si CJAS, am stricat imaginea firmei; prejudiciul pe care il sustine este acela ca nu a mai incheiat contracte de prestari servicii cu niste societati si cu Tribunalul din localitatea in care-si are sediul firma.Pe citatie scria sa depun intampinare cu 5 zile inainte de termenul de judecata. La cererea de chemare in judecata nu era anexata vreo dovada a celor ce sustine reclamanta.
Am depus intampinarea in termen, in care am precizat:
- caracterul confidential al petitiilor adresate ITM ,
- faptul ca la CJAS am trimis cerere de informare publica,
- solicitarea de a se judeca declinarea competentei judecatoriei la care am fost chemata in judecata-ludecatoria din provincie,unde este sediul reclamantei - pe motiv ca asa-zisul fapt ilicit care i-ar fi produs prjudicii a insemnat transmiterea petitiilor iar aceasta am "savarsit-o" ca autor al acestora la domiciliul meu (in Bucuresti),
- si in caz ca nu tine cont de acestea, am solicitat suspendarea procesului pentru ca obiectul petitiilor adresate ITM si al cererii de informare publica adresata CJAS , fac si obiectul dosarului aflat pe rol-conflict de munca, la Tribunal Bucuresti. Am cerut judecarea in lipsa. (mentionez ca in raspunsul primit la petitii mi s-au relevat nereguli. Cea mai importanta a fost sanctionata cu amenda de 8000 lei, dar angajatorul a castigat procesul cu ITM, acestia nemotivand recursul, neprezentandu-se; mentionez ca Insp.Sef Adj. al ITM era si salariat permanant al firmei).
Solutia judecatoriei la primul termen a fost administrare probe pana la urmatorul termen.
Doresc sa recuz intreaga instanta judecatorie (pe toti judecatorii) pentru ca anul trecut au fost clientii firmei, cf. art.27 alin 8 CPC (au primit de la reclamanta, "altfel de indatoriri").
Daca solutia la primul termen de judecata a fost administrare probem aceasta inseamna ca instanta a respins solicitarile cu privire la declinare competenta si suspendare?
Daca doresc sa recuz pe toti judecatorii judecatoriei,(inclusiv pe presedinte), cui trebuie sa adresez o cerere in acest sens?
Daca am depus intampinarea solicitata prin citatie, dupa ce depune dovezi, trebuie sa fac alta intampinare?
Care este in opinia dumneavoastra "faptul ilicit" din speta pe care v-am prezentat-o?
Precizez ca si Magistratii Tribunalului local unde isi are sediul firma, ca instanta superioara judecatoriei, au fost clientii firmei, anul trecut, prin contract prestari servicii medicale, iar reclamanta imi cere daune materiale si morale ca nu a mai incheiat contracte cu societati si nici nici cu Tribunalul , ca sa nu creeze suspiciuni
Va rog sa ma ajutati cu opinii.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
integrity, utilizator
Cel mai recent răspuns: integrity , utilizator 08:46, 26 Noiembrie 2011
Celor care viziteaza mesajul:
Va rog frumos sa-mi spuneti daca nu tine de acesta sectiune problema mea.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizare actiune - moment pana la care o pot face nyusziful nyusziful Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: s-a promovat o actiune in declararea simulatiei. Suntem inca in faza actelor premergatoare - cred ca asa se numeste. S-a ... (vezi toată discuția)
Declinarea competentei teritoriale integrity integrity Am fost chemata in judecata de catre firma la care am avut calitatea de angajat, la judecatoria din judetul unde isi are sediul firma. Am contestat competenta ... (vezi toată discuția)
Respingere plata reparării pagubei produse? Narcisa_ Narcisa_ Am depus o petitie la o functionara de la o institutie publica la care nu am primit răspuns in termen de 30 de zile. Dupa ce au trecut cele 30 de zile, m-am ... (vezi toată discuția)