avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilanturi nedepuse
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilanturi nedepuse

Cand am depus un dosar la R.C. mi s-a spus de catre functionara de acolo ca nu am depus un bilant pe 2003.Unde ma pot informa daca este adevarat pentru ca atunci nu am dat importanta si nici prea multa crezare.Va rog sa ma ajutati!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 07:26, 1 Aprilie 2011
Daca s-a depus bilantul la Registrul comertului trebuie sa aveti confirmarea ca a fost depus.
Pe stadiu dosar ONRC puteti vizualiza doar din 2007.
Pe site-ul mfinante.ro trebuie sa apara daca este depus dar nu stiu daca ei au datele de la MF sau figureaza doar cele depuse la ANAF.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Daca nu ati depus bilantul nu e nici o problema, il depuneti acum,. daca ati continuat activitatea dupa acel an .
Verificati registrul de casa din 2004 ca trebuie sa gasiti chitanta cu care ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere bilant societate comerciala DjMike DjMike Buna ziua, Sunt administrator unic la o societate comerciala, SRL, si in urma cu putin timp am primit o citatie de la Tribunalul Bucuresti, parat fiind de ... (vezi toată discuția)
Probleme inchidere firma cristian19887 cristian19887 buna seara.as avea si eu o intrebare daca se poate.am dat unui contabil sa imi inchida firma de prin februarie.si acum trebuia in ultima faza sa mearga cu ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)