avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit despagubire casco pt. srl
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

despagubire casco pt. srl

Buna ziua.
As dori o informatie in legatura cu urmatoarea problema: in contul firmei a intrat o suma de bani virata de firma de asigurari la care avem asigurare casco a masinii. Facturile pentru reparatii au fost facute pe firma noastra.Cum procedez la inregistrarea in contabilitate?Este impzabila suma respectiva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:56, 31 Martie 2011
da, este suma impozabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistare factura reparatie pe casco ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra a efectuat o reparatie la o masina pe asigurare casco. Dupa aprox.2 luni primesc prin posta o factura emisa de firma de reparatii ... (vezi toată discuția)
Fransiza luminitaioana luminitaioana In anul 2008 am cumparat o masina pe numele tatalui meu. Masina fiind noua, am incheiat o polita CASCO, cu fransiza de 100 E la fiecare dauna. In anul 2009 ... (vezi toată discuția)
Legat de impozitul pe profit; impozitul pe profit in cazul unor venituri obtinute din despagubiri iancu1 iancu1 Buna ziua Societatea comerciala la care sunt administrator detine un autoturism. Acest autoturism a fost implicat intr-un accident rutier anul trecut. Vinovat ... (vezi toată discuția)