avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul pre si post natal....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul pre si post natal....

Salut...sunt pe sfarsitul pre natalului ...stiu ca pre+post = 126 de zile si ca din post se pot lua zile in cazul in care nu nasti in pre....cu conditia sa ramana minum 42 de zile de postnatal .Intrebare...cred ca in cazul meu o sa ramana mai putin de 42 de zile de postnatal...este vreo problema? nu mai pot beneficia de alocatia si suventia primita pentru bebe?:(
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 10:15, 18 Iunie 2008
Multumesc doamna avocat!
Acum am inteles ...am peste 12 luni lucrate....deci e ok!!!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate + ccc kinga1marc kinga1marc Buna ziua,as avea si eu o intrebare sunt angajata la o firma si sunt incadrata cu contract de 4 ore dupa cat timp as beneficia de maternitate de paternitate?am ... (vezi toată discuția)
Lege ambigua privind cic rwuanna rwuanna Nu inteleg: se vorbeste, in situatia ideala, in ordine cronologica, succesiv, de: - concediu pre-natal - nastere copil - concediu post-natal - dupa care ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal imediat dupa cic sau prelungire cic? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea, sa stiu ce drepturi am. Sunt insacinata in luna a 8-a cu cel de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)