avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

va rog frumos daca se poate sa imi spuneti si mie care este valoarea taxei de timbru in cazul unui proces de anulare act ce are ca subiect anularea unui contract de vanzare cumparare intocmit in vederea vanzarii unui bun imobil cu o valoare de 37700ron
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:59, 31 Martie 2011
nu , la valoare ;v-o calculeaza judecatorul
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
Cristina Voicu, Avocat
in urma cu un an am luat legatura cu un avocat pt a-mi solutiona problemele in privinta custodiei minorului, pe parcurs am aflat ca bunul comun al meu si al fostului meu sot a fost vandut de catre acesta;
am fost sfatuita sa deschid un proces de anulare act pt care mi s-a cerut o suma de 3650ron pt taxa de timbru si 1500 comision, cum recent am inceput sa am banuiala ca avocatul meu nu se ocupa corespunzator de ceea ce ii cer am decis sa verific daca aceste valori sunt reale sau nu; va rog daca se poate sa imi spuneti ce ar trebui sa fac
taxa o inteleg ,dar despre ce comision vb?
banii pe care avocatul mi-l cere pt a se ocupa de caz
Onorariu.

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru platita si pierduta de avocat cu tot cu dosar ContSters83715 ContSters83715 undeva acum un an, la inceputul procesului civil de pretentii dupa ce am platit taxa de timbru s-a pierdut dosarul avocatului si taxa nu a fost depusa ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru leonida leonida buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea ... (vezi toată discuția)