avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

va rog frumos daca se poate sa imi spuneti si mie care este valoarea taxei de timbru in cazul unui proces de anulare act ce are ca subiect anularea unui contract de vanzare cumparare intocmit in vederea vanzarii unui bun imobil cu o valoare de 37700ron
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:59, 31 Martie 2011
Mergeti la arhiva instantei, va da voie sa va uitati in dosar dc sunteti parte si puteti solicita o copie xerox, contra cost.
problema este ca eu nu sunt in tara, si nu ma pot intoarce curand, fiind rezident in belgia
Si nu doriti sa il rugati pe avocat sa va trimita o copie?

Rugati o ruda, cunostinta, ceva sa mearga, dar, desi accesul este liber la informatiile de interes public, arhivele instantelor nu prea permit studierea dosarelor de catre alte persoane decat partile sau avocatii si expertii. Puteti incerca si asa. Daca nu merge, ramane la prima revenire in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru platita si pierduta de avocat cu tot cu dosar ContSters83715 ContSters83715 undeva acum un an, la inceputul procesului civil de pretentii dupa ce am platit taxa de timbru s-a pierdut dosarul avocatului si taxa nu a fost depusa ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru leonida leonida buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea ... (vezi toată discuția)