avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se suspenda concediul de maternitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se suspenda concediul de maternitate?

Buna ziua.Sunt la concediu de maternitate si vreau sa fiu si agent de asigurari. Se suspenda concediul de maternitate de la data cand semnez contractul sau numai daca am realizat venit? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 1 Aprilie 2011
Nu de concediul de maternitate este vorba.
Este vorba de situatia in care ati dori sa lucrati in perioada concediului pentru crsterea copilului pana la 2 ani, deoarece nu mai puteti beneficia de acel concediu platit.
Concediul si indemnizatia nu se mai acorda din momentul semnarii contractului.
maren a scris:

Buna ziua.Sunt la concediu de maternitate si vreau sa fiu si agent de asigurari. Se suspenda concediul de maternitate de la data cand semnez contractul sau numai daca am realizat venit? Multumesc.

Concediu de maternitate este una, iar concediu pentru crsterea copilului este altceva ... numai indemnizatia pentru CCC se suspenda in cazul in care realizati venituri supuse impozitului pe venit.

Mesaj reeditat
@ maren
Data post: Vineri, 1 Aprilie 2011, 07:52
Subiect: Iarasi intreb despre suspendarea concediului de CCC?

Buna ziua. Multumesc raspunsurile dvs. Mai am 2 luni din concediul de CCC si iarasi intreb ca daca nu realizez venituri supuse impozitului de venit numai semnez contractul ca sa fiu agent de asigurari pt. ca acum inca mai este gratuit, se suspenda indemnizatia de CCC? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de cresterea copilului si contract pe perioada determinata andreapetre andreapetre Sunt insarcinata in 3 luni si peste 2 luni imi expira contractul de munca(contract pe perioada determinata de munca).As vrea sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si icc danasla danasla Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog mult cu un sfat? urmeaza sa nasc pe 30 noiembrie,inca nu am intrat in concediul de maternitate deoarece nu stiu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)