maria3000 a scris:
#-
OFFFFF!!!!! multumesc mult din suflet!!!!!
De ce oftezi, ce nu este clar ?
Parerea mea este ca poate fi impozitat cu 7%. Intra in joc conventia de evitare a dublei impuneri. In acest caz, se ia in calcul cota cea mai favorabila. Eu zic ca exista o posibilitate de a plati acest impozit aici.
maria3000 a scris:
......(acum voi incerca sa explic problema): am o factura de prestari servicii din Grecia catre noi. am inteles de la adm. financiare ca are regim de impozitare 7% cu retinere la sursa, dar....cei doi patroni,unul este grec iar celalalt este roman iar cel grec zice asa:" vreau sa prestez un serviciu catre firma din grecia dar sa platesc impozitul de 7% aici".
Pai daca acest impozit se retine la sursa,poate plati el aici? mentionez ca el are P.F.A. in Grecia si vrea sa prest. catre P.F.A.-ul lui un serviciu de arhitectura si design structural, adica face planul aici si il trimite acolo.
Poate sa plateasca impozitul aici si sa faca acest serviciu daca el este asociat la firma din Romania si are P.F.A. acolo?
El zice ca da dar eu nu sunt sigura.
Va multumesc mult si scuze pentru explicatia cam lunga dar am incercat sa va dau toate detaliile:confused:
Reţinerea la sursă a impozitului reprezentând plăţi anticipate pentru unele venituri
Deci nu poate fi impozitat cu 7 % .