avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martor la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martor la divort

Am o intrebare: la divort pot chema ca martori parintii sotului (paratul)? in conditiile in care doar ei sunt singurii care i-au vazut comportamentul pentru care am intentat divort.. daca ii chem sunt obligati sa vina sau au voie sa nu depuna marturie impotriva propriului fiu? mai ales ca nu cred ca vor fi prea cooperanti, ca deh! e baiatul lor..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:58, 17 Iunie 2008
Nu exista inca o hotarare de incredintare, asa incat nu puteti fi acuzata de acest lucru.
SMSurile si mailurile sunt acceptate, in masura in care le prezentati in forma tiparita, in cadrul probei cu inscrisuri.
teodora_k a scris:

Si inca ceva: sms-urile si mailurile pot fi considerate dovezi ale faptului ca l-am invitat pe tata sa-si vada copilul, dar el a refuzat? eu sunt cu copilul in alt oras dar i-am trimis mesaje cu "vino sa o vezi!" si el stie adresa. pot fi acuzata in conditiile astea ca i-am limitat accesul la copil??


Faptul ca va acuza nu este important deoarece nu produce efecte negative la adresa dvs.
Va puteti apara cum considerati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters69698 ContSters69698 Care anume sunt considerate probe la divort? Sotul meu face crize de violenta groaznice, dar nu ma loveste, doar arunca si distruge lucruri,crize de furie ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Divort cu peripeti Rodica Ciobanu Rodica Ciobanu O persoana (sotia) afla ca pe rolul judecatoriei X a fost deschis o actiune de divort, prin care sotul solicita desfacerea casatoriei din vina exclusiva a ... (vezi toată discuția)