avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza extrajudiciara - cati ani e valabil un ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza extrajudiciara - cati ani e valabil un raport?

cati ani este valabil un raport de expertiza extrajudiciara ?

am un raport de expertiza extrajudiciara facut in 2005 ,pentru ca sunt probleme din nou cu terenul in cauza trebue intocmit un nou raport de expertiza extrajudiciara ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:44, 7 Aprilie 2011
Numai in situatia cand nu a fost recunoscuta de vreo instanta de judecata, si, daca suprafata de teren a suferit unele modificari;; plantatii, constructii cu fundatii sau modificari naturale; extinderi sau restrangeri,, Asta ar fi raspunsul...:(
Daca este vorba de evaluarea terenului este nevoie de o noua evaluare intrucat valorile au suferit modificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santier ..probleme ContSters15589 ContSters15589 Am inceput constructie pe terenul exclusiv al fratelui meu.Autorizatiile numai pe numele lui.Eu sunt cu finantarea si executarea .In timpul executiei el a ... (vezi toată discuția)
Judecată cu primaria Darius 233211 Darius 233211 Bună seara, mi-a fost afectat imobilul din cauza serviciului public de apa, din cauza unei avarii aflată in strada la un racord, nu la mine in curte, am dat ... (vezi toată discuția)
Patrimoniul inițial al unei fundații 1968lucian 1968lucian Patrimoniul inițial al unei Fundații constituită în 1991 a fost de 300000 lei. Se dorește modificarea scopului fundației. Ce va cuprinde sectiunea ... (vezi toată discuția)