Birou_de_Mediator a scris:
Intamplare cu Xara
Astazi a fost ziua lui tati...a schimbat prefixul, dar mie mi se pare ca arata la fel ca acum 14 ani cand m-a adoptat. M-am bucurat pentru ca toata ziua s-a jucat cu mine, in timp ce mami in bucatarie (cu usa inchisa) pregatea ceva. Am dat eu tarcoale pe la usa, dar nu o puteam deschide pentru ca mami a scos clantele (care mie oricum nu imi stateau in cale) si nu am putut intra...dar mirosea minunat.
La o anumita ora au inceput sa vina musafirii iar surioara mea mai mica de talie, care este o rasfatata (rasa Cardigan Wels Corgi) i-a monopolizat pe toti. Atunci m-am suparat si m-am dus sa ma intind putin. Au tot petrecut ei acolo (familia mea si musafirii) si la un moment dat m-a strigat tati, pentru ca venise tortul. Am alergat bucuroasa si m-am repezit la unul dintre prietenii lui tati, care ma mangaie mereu (favoritul meu) si din graba si eleganta celor 40 de kg pe care le am, am ras cu coada toate lumanarile de pe tort si o parte din frisca...manjind de frisca si pisica Kiki care era in bratele unuia dintre musafiri.
Toti radeau de se prapadeau si numai mami il bombanea pe tati ca a lasat cateva clipe tortul de o masuta mica. La cum s-a uitat mami la mine este posibil sa fi gresit cu ceva, dar la cum ma mangaiau musafirii, cred ca le-a placut ca am stins eu lumanarile...asa ca tati iti doresc La Multi Ani! si sa sti ca la anu' o sa fac un numar similar, ca sa iti amuz prietenii. :giggle:
Eu arat eu: [ link extern ]
Asa arata Surioara mea mai mica: [ link extern ]
=D> minuni, dragalasi, de nelipsit
La multi ani tuturor! :rolleyes:
Am avut un catelus Titi. La un moment dat, avea atatia pui, incat ultimul era Titi al XI-lea...
Asta asa, in joaca...Ca au fost doar trei. I-am dus la sat. Titi al XI-lea era atat de gelos pe capra, incat manca ovazul pe care il imprastiam in gluma, ca sa nu-l manance capra. Tot din exces de zel, ca sa nu-l manance capra, a mancat si ficusul. Tot!
:luck: