Buna ziua,
va rog sa ma ajutati intr-o problema. In urma partajului trebuie sa ii dau fostului sot sulta pentru care am stabilit de comun acord o data fixa 11 aprilie 2011 .Vreau sa fac un credit pentru sulta dar nu am primit inca hotararea judecatoreasca pentru a incepe demersurile. Sa obtin creditul dureaza cam 3 saptamani si depasesc astfel termenul. Ma poate executa silit in conditiile in care nu am demarat creditul pentru ca imi lipsea acest act?
La prima instanta dar inainte sa se dea hotararea judecatoreasca am ajuns la o intelegere. Am semnat o conventie prin care eu sa-i dau sulta pana la data mentionata.
Conventia dvs. este una extrajudiciara sau este una de care instanta a luat act si a dispus prin dispozitivul hotararii plata sultei pana la data respectiva?
Pentru ca in functie situatie si de raspunsul dvs., voi reveni la randul meu cu raspunsul complet.
In timpul procesului am ajuns la o cale amiabila si am semnat in fata instantei o conventie in care am trecut noi aceasta data fixa. Nu am stiut ca dureaza atat de mult obtinerea hotararii, act necesar pentru credit.
Partaj
gaab
Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)